Arena Dannero söker ny medarbetare

Ådalens Travsällskap utlyser nu en kombinationstjänst bestående av arbete på Sportkontoret samt skötsel av Travskolans hästar.

Tjänsten är jämnt fördelad mellan administrativa sysslor och stalltjänst på Travskolan.


Arbetsuppgifter
I arbetet ingår sportadministration som att förbereda inför tävlingarna, sponsorinförsäljning samt planera och genomföra event. Sammanfattat en mängd olika arbetsuppgifter som får tävlings- och träningsverksamheten att fungera på banan. Arbetet sker i samarbete med kollegorna på Bergsåker.

I stalltjänsten på Travskolan ingår totalansvar för hästhållningen i travskolan, vilket b la innebär in/utsläpp av hästar till hagen, fordring och mockning.

Kvalifikationer
Den person vi söker bör vara van att jobba administrativt, men viktigast är att du är drivande, har bra känsla för service och är lösningsorienterad. Vi tror att med rätt inställning till arbetet så lär man sig enkelt de arbetsuppgifter som finns på kontoret. Dock bör personen kunna hantera en dator och de vanligaste Office-programmen. Personen vi söker har med fördel stor kunskap om travsporten sedan tidigare.

Personen skall också ha hästvana och vara van de arbetsuppgifter som finns i ett stall. Även här är ovanstående egenskaper väldigt viktiga. Dessutom ser vi gärna sökanden som är ordningsamma och strukturerade då vi strävar efter att hålla god ordning på såväl kontor som stall.

Personen vi söker bör ha tillgång till bil.

Villkor och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidare anställning med sex månaders provanställning. Lön sätts efter överenskommelse.

Intervjuer till tjänsten sker löpande så skicka in din ansökan med personligt brev, samt CV så snart som möjligt till: henrik.lindgren@bergsaker.travsport.se Dock senast behöver vi dina ansökningshandlingar senast fredag 11 juni.

För mer information om tjänsten så kontakta Travbanechef Henrik Lindgren på telefonnummer: 070-087 49 72.

Publicerad den 6 juni 2021. info@bergsaker.travsport.se

Nyheter