Möte för hyresgäster

Dannero bjuder in samtliga hyresgäster till möte.


Hej alla, och god fortsättning på det nya året! Det känns jättekul och inspirerande att vara tillbaka på Dannero igen, och jag hoppas att vi tillsammans kan stärka Danneros positioner ytterligare och jobba för att utveckla vår hemmabana till att bli ännu bättre.

Jag skulle vilja börja med att bjuda in alla som hyr permanenta boxar och dagboxar till ett möte onsdagen den 12 januari kl 19,00 i travrestaurangen. Tanken är att vi tillsammans skall hjälpas åt att diskutera hur vi med de medel vi har, kan göra det mer attraktivt för aktiva att vistas på Dannero. Små som stora saker - vissa kanske vi kan få in i budget redan i år, andra kanske kräver en långsiktig plan.

Jag delar min tjänst mellan Dannero och Bergsåker, och ambitionen är att kunna ha hyfsat fasta dagar för att enklare kunna fördela mitt jobb och för att ni skall veta när jag är på plats. Planen är att jobba på Dannero onsdagar och torsdagar, samt vissa måndagar. Jag finns på plats från klockan 7.00 - ibland tidigare.

Givetvis går det att nå mig alla dagar på mobilen - 070-262 66 66. Tveka inte att slå en signal om ni funderar över något!

På samma sätt har ju Jennifer en delad tjänst mellan sportkontor och travskolan, vilket gör att om man söker henne före kl 10 eller efter 15, finns hon med större sannolikhet på stallbacken än på sportkontoret, samtliga vardagar.

 

MVH

Annika Söderholm

Publicerad den 7 januari 2022. info@bergsaker.travsport.se