Publikinformation 8 augusti

Då regeringen har lättat på restriktionerna så kan vi ta emot fler besökare på publikplats!


Då vi fortfarande har restriktioner att hålla oss till beroende på coronapandemin så vill vi informera om följande inför ditt besök hos oss:

- Alla besökare måste ha förköpt sin biljett på www.tickster.com så vi kan säkerställa att besökarantalet inte överstiger 600 personer som vi har tillstånd till.

- Dessutom har vi möjlighet att ta emot gäster på restaurangen. Restaurangäster behöver ingen biljett men måste boka bord i förväg. Det görs via mail till: dannerorestaurangen@gmail.com eller via telefon: 073-183 74 42

- Ingång till restaurangen sker på baksidan av restaurangbyggnaden vid det gamla sekretariatet.

- Restaurangbesökare och utomhuspublik ska hållas åtskilda vilket betyder att restaurangbesökarna inte får gå ut, och utomhus besökarna inte får gå inomhus.

- Drive-in parkeringen är öppen och behöver inte förbokas. Det går alltså bra att köra in sin bil på området.

- Vi har enbart tillstånd för att ha publik utomhus (förutom restauranggäster) så totohallen kommer att vara stängd, även vid dåligt väder.

- Enklare förtäring finns att köpa för utomhusbesökarna så som hamburgare, varm korv, kaffe och läsk.

- För att undvika folksamlingar kommer det inte att finnas några öppna totoluckor utan allt spel hänvisas till egen telefon/surfplatta/dator.

- Stallbacken är fortsatt en arbetsplats. Inga andra förutom de aktiva; dvs tränare, kusk, hästskötare och transportör får komma in på stallbacken. Vänligen respektera detta!

Publicerad fredag 6 augusti 2021.