Foto: Micke Gustafsson, TR Bild

Dannero förstärker organisationen

Dannero förstärker sin organisation då Annika Söderholm tillträder som platschef f r o m årsskiftet. Den nya tjänsten är ett resultat av samarbetet med Bergsåker där Annika är anställd. Henrik Montin kommer även i fortsättningen att vara travbanechef för både Bergsåker och Dannero, men lämnar över det operativa ansvaret för Dannero till Annika.


- Det känns väldigt bra att ha Annika på plats på Dannero. Hon har stor kunskap och erfarenhet av travsporten och känner dessutom Dannero väldigt bra då hon arbetat här tidigare, säger Henrik Montin.

Annika kommer att fortsatt att vara anställd på Bergsåker men arbeta 50% på Dannero.

- Jag kände att mina 20% inte var tillräckligt för att utveckla Dannero som vi önskar, samtidigt som tiden inte riktigt räckte till på Bergsåker heller. Detta blir en perfekt lösning för både Bergsåker och Dannero. Jag kommer att ha kvar det övergripande ansvaret för både Bergsåker och Dannero, men jag lämnar över det dagliga arbetet till Annika, berättar Henrik.

- Det känns spännande och jättekul att ha fått denna möjlighet. Dannero är, förutom min hemmabana, en jättefin anläggning med stor utvecklingspotential på många sätt. Jag ser fram emot att tillsammans med alla jobba för att Dannero skall utvecklas ytterligare på många sätt!, säger Annika Söderholm.

Annika tillträder som platschef på Dannero 1 januari 2022.

Publicerad onsdag 8 december 2021.