Här kan du se vad som sades på mötet igår.


Rundbanan: Marcus uppskattar att den är upptinad till 85%. Det finns lite tjäle kvar i banan. Det skall dock bli kallare under nästa vecka, vilket gör att det kommer att behöva jobbas mera med banan för att i sådana fall frystorka materialet. Den kan komma att stängas med kort varsel, och i sådana fall går vi ut med SMS till alla tränare samt lägger ut information på hemsida och Facebook.

Rakbanan: Marcus kommer att försöka riva isen själv om det är möjligt (beroende på väder) - i annat fall ta in en hyvel som river bort isen. Målsättning att ha den i "sommarväglag" inför årspremiären.

Sandbanan: Är inte bra i dagsläget p.g.a. allt vatten. Vi får träna på andra banor så länge.

Önskemål framkom att hyvla upp stallbacksinfarten då den är full av potthål. Det är inte kul för vare sig människor eller hästar som skall åka in på stallbacken. Kanske även lägga på något material som kan göra hållbarheten bättre då det under många år, varit ett problem med just dessa potthål.

Det pratades om öppettider, vilka ju står på hemsidan. 8-20 är vad som gäller, även om det inte finns några kontrollanter här övrig tid.

Det pratades även om säkerhet på rakbanorna. Att hålla höger ju långsammare man kör, visa hänsyn och vara uppmärksam är självklara saker för många, men tål att upprepas då vi ju inte vill att det skall hända någon olycka.

Önskemål framkom från Ponnyklubben om att inte ha några stora hästar på banan under ponnytravdagar. Dessa heldagar är att betrakta som tävlingsdagar, vilket gör att banan ju är stängd för övriga ekipage precis som vid stortrav (om man inte har en EJ-vojlock). Vi kom fram till att vi kanske kan förtydliga detta med ett SMS innan tävlingsdagen så att vi kan både påminna aktiva om att tävlingsdagen äger rum, men även förtydliga detta så att det inte sker några olyckor även här. 

Det pratades om bemanning på Doppet under tävlingsdagar. Ponnyklubben fick frågan om även de vill ha några dagar. Jennifer kommer att göra ett schema till föreningarna så att vi organiserar det hela.

Slutligen pratades det kort om en fest framöver, vilket vi återkommer om datum för. Det enda vi i dagsläget med säkerhet kan säga, är att det BLIR fest, bara vi hittar ett datum som passar aktiva.

Önskar er en fin dag!

 

/Annika

 

Publicerad torsdag 24 mars 2022.